Over

Bloemen Zuslief (2 van 20)

Zuslief bestaat uit de zussen Inge & Juliëtte van Hierden. Allebei zijn wij docent Beeldende Vorming  en CKV en zijn wij beeldend afgestudeerd in 2013 met een sieradencollectie (Juliëtte) en een houten productenlijn (Inge). Dat hebben we op deze site gecombineerd. Wij halen inspiratie uit ons werk in de kunstwereld (kunstcollecties & musea) maar ook voor de klas.

Onze producten maken wij met veel plezier & dat willen wij overbrengen! Daarnaast gaat 10% van de winst naar het IJM (International Justice Mission Nederland), vandaar ook onze naam: liefde voor de zusters om ons heen. Naast producten organiseren wij ook workshops. Dus geef je, samen met een groep vriendinnen, op voor één van onze leuke workshops.

Zuslief geeft graag workshops en staat graag op markten en evenementen. Heb je een leuke tip voor ons, voor een evenement of een markt? Wij houden ons aanbevolen. We verkopen met veel plezier onze handgemaakte producten. Daarnaast geven wij één keer per jaar een workshop waarvan de hele opbrengst naar IJM gaat.

Vragen of suggesties? Stuur ons een e-mail (zusliefaccessoires@gmail.com) of een berichtje op Facebook/ Instagram.