Kinderworkshops

Zuslief organiseert ook graag kinderworkshops. Je kunt als groep (vanaf 10 personen) een workshop aanvragen. De workshops duren 1,5 tot 2 uur. Voor meer informatie en boekingen kun je met ons contact opnemen, daarnaast staan er op onze site algemene voorwaarden.

Workshop ‘ketting maken’

Deze workshop is echt geschikt voor meiden die ervan houden zich mooi te maken. We maken helemaal zelf een ketting.

We beschilderen we een houten hanger met acrylverf, die we daarna lakken zodat hij tegen water kan. Vervolgens hangen we deze aan een mooi koord. Daar kunnen we ook gekleurde kralen aan rijgen.

Leeftijd: 8 t/m 12 jaar.

Prijs: €12,50 per persoon.

Workshop ‘armbandjes maken’

Van armbandjes heb je nooit genoeg. In deze workshop maken we onze eigen armband met verschillende kraaltjes aan waxkoord. Je leert daarna hoe je een goede sluitingsknoop maakt, hierdoor kun je de armband makkelijk af doen. Iedereen gaat naar huis met twee mooie zelfgemaakte armbandjes met kralen en bedels.

Leeftijd: 9 t/m 12 jaar.

Prijs: €12,50 per persoon.

Workshop ‘Handlettering’

Handlettering zie je overal, en het is leuk om te leren. In deze workshop krijgen de kinderen een boekje van ons om in te oefenen. We oefenen eerst twee lettertypes. Daarna gaan we aan de slag met het maken van een mooie poster op stevig wit papier of het maken van losse kaartjes. Dat doen we door lekker veel te schetsen en naar voorbeelden te kijken. We werken met verschillende soorten gekleurde stiften.

Leeftijd: 8 t/m 12 jaar.

Prijs: €8,50 per persoon.

Workshop ‘Schilderen’

In deze workshop gaan we aan de slag met verf. We maken een schilderij van ons lievelingsdier op een echt schildersdoek!

Leeftijd: 7 t/m 12 jaar.

Prijs: €8,50 per persoon.

Workshop ‘Bloemenpers maken’

In deze workshop gaan we aan de slag met een figuurzaag en een boormachine. Je krijgt een plankje, die moet door de midden. Dan boren we er gaatjes in. We versieren hem met verf. Terwijl de bloemenpersen drogen kunnen we vast in de buurt mooie bloemen zoeken om in de bloemenpers te doen. Zuslief neemt wat gedroogde bloemen mee, om jullie te laten zien wat voor moois we daarmee allemaal kunnen maken.

Leeftijd: 8 t/m 12 jaar.

Prijs: €12,50 per persoon.