Workshops

Zuslief geeft graag creatieve workshops. Leuk voor een vrijgezellenfeest, vriendinnendag, bedrijfs- of familieuitje. Een Zuslief workshop duurt gemiddeld twee uur. We geven de workshop bij jullie thuis of op een locatie die jullie verzorgen.

Bekijk voor meer informatie en boekingen onze voorwaarden en vraag vrijblijvend informatie aan door ons een berichtje te sturen naar zusliefaccessoires@gmail.com.

Workshop ‘Handletteren & mini stempel maken’

Deze workshop beginnen we met het maken van een kleine stempel, door te gutsen in zacht stempelmateriaal. Vervolgens gaan we aan de slag met handletteren. Op kaartjes maken we mooie combinaties van handletteren en stempelen. Je gaat naar huis met een zelfgemaakte stempeltje, kaartjes en een oefenschriftje van Zuslief.
Prijs: €24,95 per persoon.
Bekijk onze algemene voorwaarden voor meer informatie. Voor boekingen kun je contact met ons opnemen. 

Workshop ‘Natuurlijk handletteren & tekenen!’

In deze workshop gaan we handletteren en tekenen met verschillende (natuurlijke) materialen. Ooit van een ganzenveer of bamboestok een pen gemaakt? Weet je hoe je prachtige tekeningen kan arceren? In deze workshop gaan we aan de slag met Ecoline, Oost-Indische inkt en zelfgemaakt gereedschap. Je gaat naar huis met zelfgemaakte schrijfgerei, kaartjes en een hoop nieuwe inspiratie!
Prijs: €24,95 per persoon.
Bekijk onze algemene voorwaarden voor meer informatie. Voor boekingen kun je contact met ons opnemen. 

Workshop Collage

We maken collages waarin verschillende materialen worden samengebracht. Voor deze workshop kun je eventueel iets persoonlijks meenemen: een foto, de kaft van je lievelingsboek of iets dergelijks. Zolang je er maar in durft te knippen en te scheuren. Wij nemen diverse soorten verf, inkt, papier, oude tijdschriften en kranten mee. Je leert in deze workshop hoe je spelenderwijs een compositie maakt. Je gaat naar huis met veel informatie, inspiratie én fantastisch beeldend werk.
Prijs: €24,95 per persoon.
Bekijk onze algemene voorwaarden voor meer informatie. Voor boekingen kun je contact met ons opnemen. 

Workshop naar wens

We bepalen samen met jou wat jullie willen maken én van welke materialen. De prijs wordt daarop gebaseerd.

Wat wij al eens gedaan hebben:
– Een workshop ‘Improvisatie’. Juliëtte heeft tijdens haar studie met plezier een specialisatie in drama gevolgd. Daarna hebben wij verschillende workshops gegeven, zowel op scholen als op aanvraag. In deze workshop ga je aan de slag met diverse improvisatiespellen. Dus laat je creativiteit rollen, maar vooral: maak plezier in deze workshop!

– Een workshop in combinatie met een museumbezoek. Na de master Moderne en Hedendaagse Kunst aan Universiteit Utrecht is Inge het onderwijs ingegaan. Vanuit haar enthousiasme voor kunst probeert ze met interactie bezoekers/ jongeren te interesseren en enthousiasmeren in kunst. Zo ontstaan mooie gesprekken waarin de dialoog centraal staat.

– Sieradenworkshops, zoals een hanger beschilderen of van oude juweeltjes nieuwe items maken.
Of we pimpen een oud kledingstuk zodat het een nieuw leven kan krijgen. We houden van het hergebruiken van materialen en zijn hier erg enthousiast over.

– Miniworkshops voor grote groepen. Diverse keren hebben wij onze workshops in een mini-variant gegeven. Ideaal voor een straatfeest, familiereünie of bedrijfsuitje.